Buddha Statue

BLOGΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Πρόσεχε τις ξαφνικές ολοκληρώσεις ή απρόσμενες αποκαλύψεις Κριέ, ειδικά όταν πρόκειται για οτιδήποτε σχετίζεται με ένα μεγάλο μάθημα ζωής, είτε αυτό σχετίζεται με σχολείο, ταξίδια ή ακόμη και μια πνευματική αναζήτηση. Μπορεί να βρεθείτε να συνδέεστε ξαφνικά με έναν νέο προικισμένο δάσκαλο ή μέντορα στη ζωή σας ή ίσως να απομακρύνεστε από ένα πεδίο ενδιαφέροντος που πιστεύατε ότι θέλετε να ακολουθήσετε. Οι αλλαγές μπορεί να αισθάνονται αποσταθεροποιητικές, αλλά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για αυτό γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για εσάς.


ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ως ζώδιο της γης, εσείς πάντα εστιάζεις την προσοχή σου σε χειροπιαστά ζητήματα, Ταύρε - αλλά αυτή η έκλειψη σου ζητά να δώσεις εξίσου ιδιαίτερη προσοχή στα ενεργειακά σου υπάρχοντα. Υπάρχουν υποσχέσεις που έκανες αλλά δεν τήρησες ή χρέη που ανέβαλες να τακτοποιήσεις; αυτές οι ανισορροπίες στη σχέση σου μπορεί να είναι φαντάζουν αόρατες στο μάτι, αλλά εξακολουθούν να είναι τόσο βαθιές. Συμβουλή μου είναι, απελευθερώσου από αυτό το βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Οι συνεργασίες στη ζωή σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, Διδυμάκια μου, οπότε να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε με θάρρος και να κρατήστε ανοιχτό μυαλό στις συζητήσεις με τα άτομα που βρίσκονται του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι σχέσεις συχνά απαιτούν από εμάς να βγούμε έξω από τις ζώνη άνεσής μας, ακόμα κι αν θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί σε ότι ως τώρα γνωρίζαμε. Οπότε να είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τη ροή και προσπαθήστε να αντέξετε στις προκλήσεις της εποχής προκειμένου να διατηρήσετε επαφές με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Βρίσκεστε μέσα σε μια πνευματική παραζάλη, Καρκίνοι μου, αυτό τον καιρό και εστιάζετε περισσότερο στις υποσυνείδητες φαντασιώσεις σας παρά στις καθημερινές εργασίες σας. Αυτή η έκλειψη έρχεται να συγκλονίσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και αναπροσαρμόσει τη λίστα προτεραιοτήτων σας, οπότε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις πραγματικές ευθύνες σας. Η φροντίδα του εαυτού σας σημαίνει ισορροπία μεταξύ των ονείρων σας και της πραγματικότητάς σας, επομένως εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια και για τα δύο.

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αυτή η έκλειψη χτυπά τον πιο ρομαντικό τομέα του αστρολογικού σας χάρτη, Λιονταράκια μου, οπότε μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά εμφανιστεί μια ένας νέος έρωτας στο προσκήνιο ή αν φτάσετε σε σημείο καμπής μέσα στη σχέση σας. Ένας φίλος θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα φλογερό εραστή ξαφνικιά ή ένας εραστής θα μπορούσε να μετατραπεί σε πιστό σύντροφο - αλλά όπως και να είναι τα πράγματα, η ροή της συναρπαστικής ενέργειας της πανσελήνου στην ερωτική ζωή σας, θα σας πλημμυρίσει με έμπνευση που θα δώσει λάμψη και σε άλλους τομείς της ζωής σας .


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Η οικογενειακή ζωή σας, ζητά την προσοχή σας τώρα, Παρθένε, οπότε θα είναι φρόνιμο να κάνετε ένα βήμα πίσω στα θέματα της δουλειάς, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτά τα προσωπικά ζητήματα και να δώσετε την πλήρη προσοχή σας. Είτε πρόκειται για προβλήματα με τον συγκάτοικό σας ή με άτομα της οικογένειας σας, θα εμφανιστούν διαμάχες και έριδες στην καθημερινή σας συγκατοίκηση και τα θέματα αυτά θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασταθή και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε αυτό που λέει η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η φλογερή και έντονη ενέργεια αυτής της πανσελήνου σας εμπνέει για να συνδεθείτε με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, Ζυγέ - αλλά όλα αυτή η κοινωνικοποίηση θα έχει και τις έντονες στιγμές της! Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια που ανταλλάσσεται όταν μιλάτε για άλλους ανθρώπους ή όταν διοργανώνετε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς οι εντάσεις θα είναι υψηλές και οι ταραχές θα είναι καυτές για όλους, οπότε τα πράγματα και οι καταστάσεις ενδέχεται να μην ρέουν τόσο εύκολα όσο συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, Σκορπιοί και απασχολήστε τον εαυτό σας με μικρές ενέσεις χαλάρωσης και ευεξίας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης είναι πιθανό να γίνουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην οικονομική σας ζωή - μπορεί να πάρετε αύξηση ή να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα έξοδα. Όπως και να εκδηλωθεί αυτό, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Ουδέν κακό, αμιγές καλού.


ΤΟΞΟΤΗΣ 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Χαρούμενη πανσέληνος στο ζώδιο σας, Τοξότες! Με τις εκλείψεις του τρέχοντος έτους να γίνονται στον άξονα της σχέσης σας, είναι μια στιγμή να εξετάσετε βαθιά τις επιθυμίες σας χωρίς καμία προκατάληψη. Η δυναμική των σχέσεων αλλάζει, αλλά αλλάζετε κι εσείς - οπότε να είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, ενώ ταυτόχρονα κατανοείτε ότι αυτό που βλέπετε προορίζεται να μετατραπεί σε κάτι νέο με την πάροδο του χρόνου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αυτή η πανσέληνος είναι πνευματική για εσάς, Αιγόκερε. Και παρά τη φήμη που κατέχουν οι εκλείψεις για το χάος και την αλλαγή που φέρνουν, εσάς θα σας χτυπήσει με ένα πιο ήσυχο τρόπο, οπότε θα πρέπει να προσέξετε και να ευθυγραμμιστείτε με τις δονήσεις αυτού του φεγγαριού. Οι υποσυνείδητες επιθυμίες σας αλλάζουν, γι 'αυτό επικοινωνήστε με τη μεταφυσική πλευρά σας - είναι μια υπέροχη στιγμή για μία συνεδρία διαλογισμού, γιόγκα ή εναλλακτικής θεραπείας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αποφύγετε τις δραματικές καταστάσεις στην κοινωνική σας ομάδα τώρα, Υδροχόε, γιατί αυτή η τρελή έκλειψη χτυπά τον τομέα φιλίας του αστρολογικού χάρτη σας και σας εμπλέκει σε τρελό κουτσομπολιό. Οι ξαφνικές αλλαγές στην δυναμική της ομάδας των φίλων σας θα μπορούσαν να ανατρέψει την κατάσταση, έτσι όπως την γνωρίζετε. Παραμείνετε σταθεροί και μην παρασυρθείτε στο παιχνίδι της πανσελήνου. Είναι στο χέρι σας να σταθείτε πάνω από τις διαμάχες και να προσπαθήσετε να δείτε τη μεγάλη εικόνα, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της αρμονίας του κοινωνικού σας περίγυρου.


ΙΧΘΕΙΣ 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα πράγματα χτίζονται και διαλύονται στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή, Ιχθείς, οπότε μείνετε αμετακίνητοι, περιμένετε να περάσει η καταιγίδα και ετοιμαστείτε για τις αλλαγές. Είτε πρόκειται για αλλαγή εργασίας, κάποια ξαφνικά νέα στη δουλειά ή κάποια απροσδόκητη αλλά ευπρόσδεκτη αναγνώριση για όλες τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, είναι σίγουρο ότι μεγάλες στιγμές έρχονται. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να είστε σίγουροι για τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας γιατί αυτή η έκλειψη σας ευθυγραμμίζει με ένα νέο και καλύτερο μονοπάτι στη ζωή σας.

  • Joanna Koukou


Κριός

Όλα είναι δίκαια στην αγάπη και στον πόλεμο, αλλά τα παρορμητικά σας συναισθήματα σας εμποδίζουν να κερδίσετε. Αντί να ενεργείτε σε μια στιγμή πάθους, προσπαθήστε να περιορίσετε τη “drama queen” συμπεριφορά σας και να σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας στρατηγικά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάνετε τις σωστές κινήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ταύρος


Νέα Σελήνη, ποιος ήρθε; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να εξελίξετε την παρουσία σας. Αυτό θα απαιτήσει κάποια δουλειά από την πλευρά σας, αλλά οι καλλιτεχνική σας αισθητική, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε να προβάλλετε. Αποκτήστε ένα νέο κούρεμα ή αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας.

Δίδυμοι

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που φροντίσατε τον εαυτό σας και κοιτάξατε τον εσωτερικό σας κόσμο. Επικεντρωθείτε στη θεραπεία της καρδιάς και της ψυχής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να προσπαθείτε για τα συναισθήματά σας. Όσο είστε ανοιχτοί στη θεραπεία του παρελθόντος, μπορείτε να προχωρήσετε.

Καρκίνος

Είστε γνωστοί για την «μαμαδίστικη» συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Ζητάτε πάντα, και θέλετε να μετασχηματίσετε το καλύτερο στους άλλους και προσφέρετε πλουσιοπάροχα την βοήθεια σας. Τώρα καλείστε να σκεφθείτε και να προάγετε όλη αυτή τη συμπεριφορά σε ένα πιο συμπαντικό επίπεδο. Αναρωτηθείτε: Πώς μπορείτε να θεραπεύσετε τον κόσμο ή να εφαρμόσετε την ανάπτυξη; Μπορείτε να κάνετε αλλαγή τώρα. Λέων

Μια επαγγελματική ευκαιρία σας προωθεί γρήγορα την επίτευξη των στόχων της καριέρας σας. Όμως, προτού καν προσπαθήσετε, λέτε "όχι". Ο φόβος και η ανασφάλεια σας, σας εμποδίζουν να επιτύχετε. Γίνετε πιο θετικοί. Μην αφήσετε κανέναν ή τίποτα να σας εμποδίσει – και αυτή η συμβουλή περιλαμβάνει ακόμη και εσάς, Λέοντες.

Παρθένος

Νέες περιπέτειες και εμπειρίες βρίσκονται στο δρόμο σας, αναγκάζοντάς σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Τη στιγμή που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να αγκαλιάσετε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχετε ξαναδεί, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. Ελευθερώστε το μυαλό σας και ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες δυνατότητες.

Ζυγός

Οργανώνοντας τα χρέη ή λαμβάνοντας μέτρα για την αποπληρωμή των λογαριασμών σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο προτού έρθει η ώρα για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ζώντας χωρίς την πίεση του να χρωστάτε στους άλλους χρήματα, θα σας επιτρέψει να αποταμιεύσετε χωρίς άγχος. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκεντρώσετε χρήματα για μια αντιξοότητα ή για μια δική σας μελλοντική πολυτέλεια.

Σκορπιός

Αντί να εστιάζετε στο παρελθόν και να εκδηλώνετε “drama” καταστάσεις στις σχέσεις σας, αναζητήστε να δημιουργήσετε μια νέα αρχή με το άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Κάντε μια γενική συζήτηση μαζί τους εφ’ όλης της ύλης. Η εύρεση μίας μέσης λύσης είναι το κλειδί, καθώς και οι δύο θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να ξεκινήσετε εκ νέου.

Τοξότης

Τώρα που ο ήλιος λάμπει, ήρθε η ώρα να αυξήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Βγείτε έξω και αναπνεύστε φρέσκο, καθαρό αέρα. Απολαύστε τη ζωή συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν έξω από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πηγαίνετε στο πάρκο και διαβάστε ένα βιβλίο. Ζήστε! Το αξίζετε!

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ανεβείτε την ερωτική σας ζωή. Στείλτε όμορφα, ρομαντικά μηνύματα ή σχεδιάστε ρομαντικές συνευρέσεις υπό το φως των κεριών. Πριν το καταλάβετε, θα είστε ευγνώμονες που εκμεταλλευτήκατε την ευκαιρία και τώρα τους έχετε να κοιμούνται στην αγκαλιά σας.

Υδροχόος

Οι προσωπικές σας πεποιθήσεις αλλάζουν, καθιστώντας σας πιο ανοιχτούς από το συνηθισμένο σε νέες απόψεις. Ακούστε τους άλλους και δώστε τον εαυτό σας την ευελιξία να διευρύνετε την ιδεολογία σας περί ζωής. Μπορεί να γίνετε πιο προοδευτικοί ή και πιο παθιασμένοι από πριν, αλλά αυτό είναι ένα μέρος της εξέλιξης σας σύμφωνα με τις νέες βασικές αρχές του κόσμου. Αν δεν σε ξυπνήσω…δεν θα μάθεις!

Ιχθύες

Ήσουν πολύ απασχολημένος με τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής. Ακόμα ένας παραπάνω λόγος για να κλείσεις προσωρινά το κινητό σου και να χαλαρώσεις για να εστιάσεις στον εαυτό σου. Εξάλλου, το να τρέχεις και να κάνεις κάθε μικρή (άσχετη) αποστολή είναι κουραστικό Ήρθε η ώρα να έχεις μια μέρα και για σένα.

  • Joanna Koukou

Προβλέψεις Ζωδίων από την Joanna Koukou


Η πανσέληνος του Απριλίου είναι ευρέως γνωστή ως Pink Moon, παρόλο που δεν γίνεται πραγματικά ροζ όπως υποδηλώνει το όνομα της. Το όνομα προέρχεται από την αφθονία ενός μικρού ροζ λουλουδιού που συνήθως αρχίζει να εξαπλώνεται στο έδαφος στις αρχές της άνοιξης. H πανσέληνος του Απριλίου σχετίζεται με την έντονη ζωή και την έντονη ανάπτυξη της άνοιξης. Ταυτόχρονα, ο Απρίλιος είναι μια εποχή που τα ποτάμια και τα ρυάκια αρχίζουν να ξεπαγώνουν πλήρως.

Η πανσέληνος αυτή γίνεται στον Σκορπιό, ένα ιδιαίτερα παθιασμένο και έντονο ζώδιο με εκρηκτικές διαθέσεις, αρκετό συσσωρευμένο θυμό και αίσθημα εκδίκησης. Καλούμαστε όλοι μας να συγχωρέσουμε και να απελευθερώσουμε τα αρνητικά και τοξικά μας συναισθήματα και να ανοιχτούμε στις χαρές της ζωής!


ΚΡΙΟΣ


Αυτή η πανσέληνος θα είναι μαγική για σένα, φίλε Κριέ! Θα ανακαλύψεις τις κρυφές ψυχικές σου δυνάμεις! Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τον 8ο οίκο σου, δηλαδή τα λεφτά των άλλων ανθρώπων, τα λεφτά της δουλειάς σου, τα λεφτά που παίρνει το έτερον ήμισυ σου και τα λεφτά που έρχονται από την κυβέρνηση, τα δάνεια και γενικά ότι αφορά χρήματα άλλων ανθρώπων. Αυτός ο οίκος, μαζί με τον 12ο είναι οι οίκοι που σε αυτή την πανσέληνο θα έχουν μια μαγική καμπή στη ζωή τους! Χρησιμοποιώντας την δύναμη της επικοινωνίας που έχεις και την διαίσθησή σου, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και να επενδύσεις αυτά τα χρήματα που θα σου έρθουν. Σε περίπτωση που είχες λογοφέρει στο παρελθόν με κάποιον σχετικά με το πως να χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βρείτε και να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλο.


ΤΑΥΡΟΣ


Ταυράκι μου, η πανσέληνος αυτή πέφτει πάνω στον 7ο οίκο σου και συγκεκριμένα στις δουλειές και επιχειρήσεις των άλλων ανθρώπων και γενικά με τους συνεργάτες σου.

Η μαγική δύναμη του να συγχωρείς και να βάζεις νερό στο κρασί σου δίνεται σε σένα Ταύρε μου, τώρα και σε κάνει να τα ξαναβρείς με κάποιον συνεργάτη που σε στεναχώρησε ή σε πίκρανε γιατί δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή σου και με ένα πιο ήρεμο και μαλακό τόνο στην φωνή σου προσπάθησε να ξαναδείς τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία που πριν σου ξέφευγε. Ξέχνα το χθες και προχώρα στο αύριο μαζί με αυτόν το συνεργάτη σου. Η ζωή σου ανοίγεται!


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η επικοινωνία είναι ο βασικός σου στόχος, Δίδυμε σε αυτή την πανσέληνο που γίνεται στον 6ο σου οίκο, τον οίκο της υγείας, της υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους και αυτοί σε σένα και φυσικά στα κάθε λογής ζωάκια στην ζωή σου. Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή σου καθώς θα προέχει για σένα να βοηθήσεις τους άλλους, να αφήσεις τις διαφωνίες που είχες στον εργασιακό τομέα, να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις με πιο δημιουργικό τρόπο στη ζωή σου και να υιοθετήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπος ζωής!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η πανσέληνος γίνεται στον 5ο οίκο σου Καρκίνε που διακρίνεται για την προνοητικότητα, και εγώ σε βλέπω να ξεκινάς νέα χόμπι και ερωτικές σχέσεις. Έχεις την τάση να φλερτάρεις, να δίνεις μαγικές συμβουλές σε φίλους και άτομα μικρότερα από σένα, ακόμα και στα παιδιά σου, τα οποία τα παροτρύνεις να ανοίξουν τα φτερά τους και ίσως και να μετακομίσουν από το σπίτι αν βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία. Γενικά ξεσηκώνεσαι και ξεσηκώνεις και τον υπόλοιπο κόσμο Καρκίνε μου! Σίγουρα οι αποχωρισμοί δεν είναι εύκολοι αλλά με την ανεμελιά που σε διακρίνει, σίγουρα θα πεις ότι κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μια καινούρια και εσύ είσαι έτοιμος να την ανοίξεις. Και αν δεν ανοίξει, δεν πειράζει…θα ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι για να περάσεις δημιουργικά την ώρα σου.


ΛΕΩΝ


Ο 4ος οίκος στον οποίο αντιστοιχεί για σένα αυτή η πανσέληνος είναι ο οίκος της ολοκλήρωσης. Χαρακτηρίζει το πατρικό σου σπίτι αλλά και το νέο σπίτι στο οποίο ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις. Ο 4ος οίκος σχετίζεται με θέματα πνευματικά και αποκρυφιστικά και η διαίσθησή σου δυναμώνει. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τους γονείς μας και είναι πολύ πιθανό ένας γονιός να μετακομίσει μαζί σου και να τον προσέχεις. Η νέα σελήνη του Απριλίου σου έφερε μία μικρή αναστάτωση αλλά τώρα με πιο σωστή επικοινωνία και μία ενισχυμένη διαίσθηση, θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό εαυτό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η πανσέληνος του Σκορπιού είναι στον 3ο οίκο σου, αυτόν της επικοινωνίας, Παρθένε! Αυτή η πανσέληνος θα σου ταιριάξει πολύ καλά αφού είναι μια μαγική πανσέληνος για σένα. Φρόντισε η επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τις ψυχικές σου δυνάμεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μια παλιά παρεξήγηση θα έρθει στο φως και τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν μια και καλή. Η παρεξήγηση αυτή θα έχει να κάνει με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς ή με ανθρώπους που μένουν μακριά ή σε άλλες χώρες.


ΖΥΓΟΣ


Ο 2ος οίκος σχετίζεται με τον πως βλέπεις τον εαυτό σου, πως βγάζεις χρήματα, πως αποκτάς ακίνητα και πολύτιμα αντικείμενα. Είναι μια μαγική στιγμή για σένα, Ζυγέ αυτή η πανσέληνος, αφού θα πρέπει να ισορροπήσεις την ζυγαριά σου, να σιγουρέψεις ότι έχεις σκεφθεί σωστά όλες τις γνώμες που σου δόθηκαν και έχεις πάρει δίκαιες αποφάσεις στο πως θα ξοδέψεις τα χρήματά που σου δόθηκαν. Αν υπάρχουν θέματα θυμού, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τα λύσεις και να τα απελευθερώσεις. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν σε ωφελεί να το θυμάσαι και να κρατάς κακία. Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, ούτε στους άλλους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σκορπιέ! Είσαι πολύ τυχερός. Αυτή η πανσέληνος είναι στο ζώδιο σου και στον 1ο οίκο σου. Οι μαγικές σου κρυφές δυνάμεις αποκαλύπτονται και καλά θα κάνεις να τις ηρεμήσεις και να τις συγκρατήσεις, για το καλό όλων μας! Ο 1ος οίκος αφορά εσένα και με τις μαγικές δυνάμεις που κατέχεις αυτή την περίοδο, θα ήταν προς όφελος σου να τακτοποιήσεις ότι άσχημο υπάρχει στον χαρακτήρα σου. Σε βλέπω να γίνεσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και να επηρεάζεις τους άλλους με ένα μαγικό τρόπο. Προσπάθησε να είσαι καλός Σκορπιέ με όσους σε αδίκησαν. Τώρα είναι η στιγμή να ξεχάσεις και να συγχωρήσεις. Δώσε τόπο στην οργή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η πανσέληνος αυτή γίνεται στον 12ο οίκο σου Τοξότη και όπως είπαμε και στον Κριό, ο 8ος και ο 12ος οίκος είναι μαγικοί οίκοι. Ο 12ος οίκος ελέγχει τα μυστικά, τα κρυφά, ότι περιορίζει και τους κρυφούς εχθρούς. Σε αυτή την πανσέληνο θα μάθεις για κάτι που ήταν καλά κρυμμένο και σου προκαλούσε και τώρα βγαίνει στην επιφάνεια για να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί μια και για πάντα. Χρησιμοποίησε την υψηλή σου νόηση, απελευθέρωσέ το, συγχώρησέ το και άστο να φύγει! Όταν θα το κάνεις, θα καταλάβεις ότι τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα από πριν και εσύ πιο ανακουφισμένη που επιτέλους τα απελευθέρωσες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο 11Ος οίκος είναι ο οίκος της ελπίδας και των ονείρων, των κοινωνικών ομάδων και της εργασίας. Η πανσέληνος αυτή, Αιγόκερε, θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα από μία άλλη μαγική γωνία που προηγουμένως σου διέφευγε! Αποφασίζεις να αφήσεις πίσω ανθρώπους και ομάδες που πλέον δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου και απελευθερώνεσαι από παγιωμένες, κρυσταλλωμένες απόψεις του παρελθόντος για να δώσεις ελπίδα και ενδιαφέρον σε πιο χαρούμενες καταστάσεις της ζωής σου. Ήρθε η ώρα να αφήσεις την αυστηρή πλευρά του χαρακτήρα σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ομάδες που θα έχουν ενδιαφέρονται εντελώς διαφορετικά από αυτά στα οποία επικεντρωνόσουνα στο παρελθόν. Άστο να συμβεί, Αιγόκερε, και δεν θα χάσεις!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο 10Ος οίκος είναι ο οίκος της καριέρας σου, το πως σε βλέπουν οι άλλοι και της κοινωνικής σου θέσης. Οι επιδράσεις του οίκου θα φανούν πιο δημόσια. Είναι ώρα για ολοκλήρωση πολλών καταστάσεων και ώρα να αφήσεις ανθρώπους πίσω και να προχωρήσεις. Πολλοί Υδροχόοι θα αποφασίσουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση τώρα, και να εγκαταλείψουν τους παλιούς εργασιακούς χώρους που τους κρατούσαν δέσμιους για πάρα πολλά χρόνια. Νιώθετε τολμηροί και έτοιμοι να πάρετε ρίσκα στη ζωή σας. Άλλοι πάλι Υδροχόοι θα παραμείνετε στην εργασία σας αλλά θα σας δοθεί προαγωγή ή μετάθεση σε ανώτερη θέση, τμήμα ή και περιοχή ή άλλη χώρα!


ΙΧΘΕΙΣΤα ψαράκια σε αυτήν την πανσέληνο φλερτάρουν με τον 9ο οίκο της υψηλής εκπαίδευσης, των μακρινών ταξιδιών, των δικαστηρίων και των εκδοτικών οίκων. Η φαντασία σας θα καλπάζει και αυτή θα είναι η μαγική σας δύναμη που θα σας απογειώσει! Πολλοί από εσάς θα εκδώσετε το πρώτο σας βιβλίο. Άλλοι θα οργανώσετε ξανά τα μακρινά ταξίδια που αναγκαστήκατε να ακυρώσετε λόγω της καραντίνας και τα οποία σε έφεραν σε κατάσταση ομηρίας και συσσωρευμένης οργής. Απελευθερώστε τον θυμό σας και προετοιμαστείτε για τα ταξίδια σας! Η κόσμος σας ανοίγεται!