Νέα Σελήνη στον Κριό 12/4/2021


Αστρολογικές προβλέψεις από Joanna Koukou

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Χρόνια πολλά, Κριέ! Αυτό το νέο φεγγάρι είναι σαν μια προσωπική νέα αρχή για εσένα, καθώς προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία να λάμψεις με έναν νέο και δημιουργικό τρόπο. Θέσε μερικούς νέους στόχους, κάνε μερικές τολμηρές επιλογές μόδας ή βρες νέους τρόπους για να πεις όλη σου την αλήθεια και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ο κόσμος θέλει να δει την αυθεντική πλευρά σου, οπότε πάρε την πρωτοβουλία και δείξε τον πραγματικό εαυτό σου!


Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ενώ αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να εκδηλωθεί σαν μια φυσική ώθηση ενέργειας για τα περισσότερα ζώδια, μπορεί εσένα, Ταύρε να σε κάνει να αισθανθείς λίγη εξάντληση. Χρησιμοποίησε αυτήν την ήσυχη σεληνιακή περίοδο ως χρόνο για προσωπικό προβληματισμό και ξεκούραση αντί να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις όλη τη λίστα υποχρεώσεων σου. Έλα σε επαφή με τον εαυτό σας και ακολούθησε τους δικούς σου ρυθμούς χαλάρωσης και προετοίμασε με προσοχή τους στόχους σου.


Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Γυρίζεις νέα σελίδα στην κοινωνική σου ζωή, Δίδυμε και έχεις την ευκαιρία να περάσεις διασκεδαστικά με παρέες φιλικές. Γίνε ηγέτης μεταξύ των συνομηλίκων σου και σχεδιάσε μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες με φίλους, είτε αυτό σημαίνει τη το να διοργανώσεις μια εικονική βραδιά με επιτραπέζια online παιχνίδια με φίλους ή προγραμματίζοντας μια ευτυχισμένη ώρα με τους συναδέλφους σου. Ανασυγκροτήσου και πάρε πρωτοβουλίες.


Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στην επαγγελματική σου ζωή, Καρκίνε - και να αρχίσεις να επιδεικνύεις την αποφασιστική σου πλευρά. Μην αποφύγεις να κυνηγήσεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή να εξηγήσεις στο αφεντικά σου ακριβώς γιατί αξίζεις μια αύξηση. Είσαι ο δικός σου πολύτιμος υποστηρικτής και θυμήσου ότι όποιος ζητάει, παίρνει.


Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκινά με μια συναρπαστική νέα περιπέτεια, Λέοντα. Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να πετύχετε, οπότε άρχισε να εκδηλώνεις το όραμα για το μέλλον σαν να είναι κάτι σίγουρο. Αυτή είναι μια ευοίωνη στιγμή για να εγγραφείτς σε νέα μαθήματα online, να κλείσεις ένα ταξίδι σε ένα μακρινό μέρος ή να κάνεις κάτι εντελώς απροσδόκητο. Να είσαι γενναίος και θα αποκομίσεις τα οφέλη των ρίσκων σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι αυτό που δεν μπορείς να δεις, Παρθένε, αλλά αυτό το νέο φεγγάρι σου υπενθυμίζει ότι είσαι αρκετά δυνατός για να χειριστείς κάθε τέρας που κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Ήρθε η ώρα να τολμήσεις και να αρχίσεις να εξοφλείς τα χρέη σου - οικονομικά ή καρμικά. Δώσε σωστές υποσχέσεις και πλήρωσε ό, τι οφείλεις, ώστε να καθαρίσεις τη συνείδησή σου και να είσαι απαλλαγμένος από τα βάρη που σε βαραίνουν.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η αγάπη είναι στο μυαλό σου τώρα, Ζυγέ - αλλά οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο την ευχαρίστηση. Είναι σημαντικό να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τις σκέψεις και τις απολαύσεις σου. Είναι μια εξίσου σημαντική στιγμή για την πραγματοποίηση συμβιβασμών. Εάν κάποιος κοντά σου δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό, ίσως θελήσετε να επανεξετάσεις εάν αυτή η σχέση λειτουργεί πραγματικά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτό το νέο φεγγάρι δίνει εξαιρετικά κίνητρο και σε εμπνέει να αναλάβεις σοβαρά την καθημερινή ρουτίνα σου και να ασχοληθείς σοβαρά με την υγεία σου, Σκορπιέ. Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας προκλητικής νέας αθλητικής δραστηριότητας ή τη δέσμευση να διατηρήσεις ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα, αυτός η νέα σελήνη σου προσφέρει τόσο την ώθηση όσο και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια νέα και πιο παραγωγική εποχή στην καθημερινή σου ζωή.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ώρα για φλερτ, Τοξότη! Αυτό το νέο φεγγάρι, που βρίσκεται στο φιλικά προσκείμενο σε σένα ζώδιο της φωτιάς, ενισχύει τρελά την ερωτική σου ζωή - οπότε, αν ψάνεις για ταίρι, θα μπορούσε να είναι η τυχερή στιγμή της ζωής σου να συναντήσεις ένα σέξι single. Εάν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, έντονος ενθουσιασμός θα αναζωογονήσει τα πάθη σου και θα κάνει την ερωτική σου ζωή πικάντικη!


Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Με αυτό το νέο φεγγάρι ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική σου κατάσταση, Αιγόκερε. Οικογενειακά θέματα ή συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τώρα, οπότε θέσε την επαγγελματική σου ζωή σε αναμονή ώστε να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Πρόσφερε ειρηνικό κλάδο ελαίας σε ένα μέλος της οικογένειας ή ένα αγαπημένο σας άτομο από το παρελθόν και προετοιμάσου να αφήσεις στην άκρη μικρές μνησικακίες. Τώρα είναι η ώρα να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουάριου)

Οι καινοτόμες ιδέες σου δεν θα βοηθήσουν κανέναν αν δεν τις εξωτερικεύσεις, Υδροχόε. Αυτό το νέο φεγγάρι σου ζητά να ξεκινήσεις με τόλμη και να επικοινωνήσεις με άλλους. Να εκφράσεις ανοικτά τις σκέψεις σου χρησιμοποιώντας συναρπαστικούς νέους τρόπους που μόνο εσύ γνωρίζεις καλά. Ξεκίνησε ένα podcast, ή ένα blog ή απλώς πέρασε λίγο χρόνο με άτομα που σου διεγείρουν την φαντασία και σου βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό.


Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκαθαρίζει το οικονομικό πεδίο στη ζωή σου και σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις νέες προοπτικές. Ήρθε η ώρα να αυξήσεις τις οικονομικές σου απαιτήσεις στην δουλειά και να αρχίσεις να βλέπεις αφθονία σε όλα τα επίπεδα στην ζωή σου, Ιχθύ. Μην φοβάσαι να επικαλεστείς το σύμπαν (ή το αφεντικό / τους πελάτες σου) και να ζητήσεις ανοικτά ότι θεωρείς ότι σου αξίζει γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το πάρεις!
341 προβολές0 σχόλια