Νέα Σελήνη στον Ταύρο - 11 Μάϊου 2021Κριός

Όλα είναι δίκαια στην αγάπη και στον πόλεμο, αλλά τα παρορμητικά σας συναισθήματα σας εμποδίζουν να κερδίσετε. Αντί να ενεργείτε σε μια στιγμή πάθους, προσπαθήστε να περιορίσετε τη “drama queen” συμπεριφορά σας και να σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας στρατηγικά. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κάνετε τις σωστές κινήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Ταύρος


Νέα Σελήνη, ποιος ήρθε; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να εξελίξετε την παρουσία σας. Αυτό θα απαιτήσει κάποια δουλειά από την πλευρά σας, αλλά οι καλλιτεχνική σας αισθητική, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε να προβάλλετε. Αποκτήστε ένα νέο κούρεμα ή αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας.

Δίδυμοι

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που φροντίσατε τον εαυτό σας και κοιτάξατε τον εσωτερικό σας κόσμο. Επικεντρωθείτε στη θεραπεία της καρδιάς και της ψυχής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να προσπαθείτε για τα συναισθήματά σας. Όσο είστε ανοιχτοί στη θεραπεία του παρελθόντος, μπορείτε να προχωρήσετε.

Καρκίνος

Είστε γνωστοί για την «μαμαδίστικη» συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Ζητάτε πάντα, και θέλετε να μετασχηματίσετε το καλύτερο στους άλλους και προσφέρετε πλουσιοπάροχα την βοήθεια σας. Τώρα καλείστε να σκεφθείτε και να προάγετε όλη αυτή τη συμπεριφορά σε ένα πιο συμπαντικό επίπεδο. Αναρωτηθείτε: Πώς μπορείτε να θεραπεύσετε τον κόσμο ή να εφαρμόσετε την ανάπτυξη; Μπορείτε να κάνετε αλλαγή τώρα. Λέων

Μια επαγγελματική ευκαιρία σας προωθεί γρήγορα την επίτευξη των στόχων της καριέρας σας. Όμως, προτού καν προσπαθήσετε, λέτε "όχι". Ο φόβος και η ανασφάλεια σας, σας εμποδίζουν να επιτύχετε. Γίνετε πιο θετικοί. Μην αφήσετε κανέναν ή τίποτα να σας εμποδίσει – και αυτή η συμβουλή περιλαμβάνει ακόμη και εσάς, Λέοντες.

Παρθένος

Νέες περιπέτειες και εμπειρίες βρίσκονται στο δρόμο σας, αναγκάζοντάς σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Τη στιγμή που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να αγκαλιάσετε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν έχετε ξαναδεί, τόσο καλύτερα θα νιώσετε. Ελευθερώστε το μυαλό σας και ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες δυνατότητες.

Ζυγός

Οργανώνοντας τα χρέη ή λαμβάνοντας μέτρα για την αποπληρωμή των λογαριασμών σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο προτού έρθει η ώρα για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ζώντας χωρίς την πίεση του να χρωστάτε στους άλλους χρήματα, θα σας επιτρέψει να αποταμιεύσετε χωρίς άγχος. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκεντρώσετε χρήματα για μια αντιξοότητα ή για μια δική σας μελλοντική πολυτέλεια.

Σκορπιός

Αντί να εστιάζετε στο παρελθόν και να εκδηλώνετε “drama” καταστάσεις στις σχέσεις σας, αναζητήστε να δημιουργήσετε μια νέα αρχή με το άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Κάντε μια γενική συζήτηση μαζί τους εφ’ όλης της ύλης. Η εύρεση μίας μέσης λύσης είναι το κλειδί, καθώς και οι δύο θα μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να ξεκινήσετε εκ νέου.

Τοξότης

Τώρα που ο ήλιος λάμπει, ήρθε η ώρα να αυξήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Βγείτε έξω και αναπνεύστε φρέσκο, καθαρό αέρα. Απολαύστε τη ζωή συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν έξω από το σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πηγαίνετε στο πάρκο και διαβάστε ένα βιβλίο. Ζήστε! Το αξίζετε!

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να ανεβείτε την ερωτική σας ζωή. Στείλτε όμορφα, ρομαντικά μηνύματα ή σχεδιάστε ρομαντικές συνευρέσεις υπό το φως των κεριών. Πριν το καταλάβετε, θα είστε ευγνώμονες που εκμεταλλευτήκατε την ευκαιρία και τώρα τους έχετε να κοιμούνται στην αγκαλιά σας.

Υδροχόος

Οι προσωπικές σας πεποιθήσεις αλλάζουν, καθιστώντας σας πιο ανοιχτούς από το συνηθισμένο σε νέες απόψεις. Ακούστε τους άλλους και δώστε τον εαυτό σας την ευελιξία να διευρύνετε την ιδεολογία σας περί ζωής. Μπορεί να γίνετε πιο προοδευτικοί ή και πιο παθιασμένοι από πριν, αλλά αυτό είναι ένα μέρος της εξέλιξης σας σύμφωνα με τις νέες βασικές αρχές του κόσμου. Αν δεν σε ξυπνήσω…δεν θα μάθεις!

Ιχθύες

Ήσουν πολύ απασχολημένος με τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής. Ακόμα ένας παραπάνω λόγος για να κλείσεις προσωρινά το κινητό σου και να χαλαρώσεις για να εστιάσεις στον εαυτό σου. Εξάλλου, το να τρέχεις και να κάνεις κάθε μικρή (άσχετη) αποστολή είναι κουραστικό Ήρθε η ώρα να έχεις μια μέρα και για σένα.

12 προβολές0 σχόλια