Πανσέληνος στον Τοξότη 26 Μάϊου 2021 (Ολική Έκλειψη Σελήνης)ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Πρόσεχε τις ξαφνικές ολοκληρώσεις ή απρόσμενες αποκαλύψεις Κριέ, ειδικά όταν πρόκειται για οτιδήποτε σχετίζεται με ένα μεγάλο μάθημα ζωής, είτε αυτό σχετίζεται με σχολείο, ταξίδια ή ακόμη και μια πνευματική αναζήτηση. Μπορεί να βρεθείτε να συνδέεστε ξαφνικά με έναν νέο προικισμένο δάσκαλο ή μέντορα στη ζωή σας ή ίσως να απομακρύνεστε από ένα πεδίο ενδιαφέροντος που πιστεύατε ότι θέλετε να ακολουθήσετε. Οι αλλαγές μπορεί να αισθάνονται αποσταθεροποιητικές, αλλά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας για αυτό γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για εσάς.


ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ως ζώδιο της γης, εσείς πάντα εστιάζεις την προσοχή σου σε χειροπιαστά ζητήματα, Ταύρε - αλλά αυτή η έκλειψη σου ζητά να δώσεις εξίσου ιδιαίτερη προσοχή στα ενεργειακά σου υπάρχοντα. Υπάρχουν υποσχέσεις που έκανες αλλά δεν τήρησες ή χρέη που ανέβαλες να τακτοποιήσεις; αυτές οι ανισορροπίες στη σχέση σου μπορεί να είναι φαντάζουν αόρατες στο μάτι, αλλά εξακολουθούν να είναι τόσο βαθιές. Συμβουλή μου είναι, απελευθερώσου από αυτό το βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Οι συνεργασίες στη ζωή σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, Διδυμάκια μου, οπότε να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε με θάρρος και να κρατήστε ανοιχτό μυαλό στις συζητήσεις με τα άτομα που βρίσκονται του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι σχέσεις συχνά απαιτούν από εμάς να βγούμε έξω από τις ζώνη άνεσής μας, ακόμα κι αν θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί σε ότι ως τώρα γνωρίζαμε. Οπότε να είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τη ροή και προσπαθήστε να αντέξετε στις προκλήσεις της εποχής προκειμένου να διατηρήσετε επαφές με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Βρίσκεστε μέσα σε μια πνευματική παραζάλη, Καρκίνοι μου, αυτό τον καιρό και εστιάζετε περισσότερο στις υποσυνείδητες φαντασιώσεις σας παρά στις καθημερινές εργασίες σας. Αυτή η έκλειψη έρχεται να συγκλονίσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και αναπροσαρμόσει τη λίστα προτεραιοτήτων σας, οπότε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις πραγματικές ευθύνες σας. Η φροντίδα του εαυτού σας σημαίνει ισορροπία μεταξύ των ονείρων σας και της πραγματικότητάς σας, επομένως εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια και για τα δύο.

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αυτή η έκλειψη χτυπά τον πιο ρομαντικό τομέα του αστρολογικού σας χάρτη, Λιονταράκια μου, οπότε μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά εμφανιστεί μια ένας νέος έρωτας στο προσκήνιο ή αν φτάσετε σε σημείο καμπής μέσα στη σχέση σας. Ένας φίλος θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα φλογερό εραστή ξαφνικιά ή ένας εραστής θα μπορούσε να μετατραπεί σε πιστό σύντροφο - αλλά όπως και να είναι τα πράγματα, η ροή της συναρπαστικής ενέργειας της πανσελήνου στην ερωτική ζωή σας, θα σας πλημμυρίσει με έμπνευση που θα δώσει λάμψη και σε άλλους τομείς της ζωής σας .


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Η οικογενειακή ζωή σας, ζητά την προσοχή σας τώρα, Παρθένε, οπότε θα είναι φρόνιμο να κάνετε ένα βήμα πίσω στα θέματα της δουλειάς, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτά τα προσωπικά ζητήματα και να δώσετε την πλήρη προσοχή σας. Είτε πρόκειται για προβλήματα με τον συγκάτοικό σας ή με άτομα της οικογένειας σας, θα εμφανιστούν διαμάχες και έριδες στην καθημερινή σας συγκατοίκηση και τα θέματα αυτά θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασταθή και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε αυτό που λέει η καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η φλογερή και έντονη ενέργεια αυτής της πανσελήνου σας εμπνέει για να συνδεθείτε με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, Ζυγέ - αλλά όλα αυτή η κοινωνικοποίηση θα έχει και τις έντονες στιγμές της! Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια που ανταλλάσσεται όταν μιλάτε για άλλους ανθρώπους ή όταν διοργανώνετε κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς οι εντάσεις θα είναι υψηλές και οι ταραχές θα είναι καυτές για όλους, οπότε τα πράγματα και οι καταστάσεις ενδέχεται να μην ρέουν τόσο εύκολα όσο συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, Σκορπιοί και απασχολήστε τον εαυτό σας με μικρές ενέσεις χαλάρωσης και ευεξίας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης είναι πιθανό να γίνουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην οικονομική σας ζωή - μπορεί να πάρετε αύξηση ή να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα έξοδα. Όπως και να εκδηλωθεί αυτό, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Ουδέν κακό, αμιγές καλού.


ΤΟΞΟΤΗΣ 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Χαρούμενη πανσέληνος στο ζώδιο σας, Τοξότες! Με τις εκλείψεις του τρέχοντος έτους να γίνονται στον άξονα της σχέσης σας, είναι μια στιγμή να εξετάσετε βαθιά τις επιθυμίες σας χωρίς καμία προκατάληψη. Η δυναμική των σχέσεων αλλάζει, αλλά αλλάζετε κι εσείς - οπότε να είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, ενώ ταυτόχρονα κατανοείτε ότι αυτό που βλέπετε προορίζεται να μετατραπεί σε κάτι νέο με την πάροδο του χρόνου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αυτή η πανσέληνος είναι πνευματική για εσάς, Αιγόκερε. Και παρά τη φήμη που κατέχουν οι εκλείψεις για το χάος και την αλλαγή που φέρνουν, εσάς θα σας χτυπήσει με ένα πιο ήσυχο τρόπο, οπότε θα πρέπει να προσέξετε και να ευθυγραμμιστείτε με τις δονήσεις αυτού του φεγγαριού. Οι υποσυνείδητες επιθυμίες σας αλλάζουν, γι 'αυτό επικοινωνήστε με τη μεταφυσική πλευρά σας - είναι μια υπέροχη στιγμή για μία συνεδρία διαλογισμού, γιόγκα ή εναλλακτικής θεραπείας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αποφύγετε τις δραματικές καταστάσεις στην κοινωνική σας ομάδα τώρα, Υδροχόε, γιατί αυτή η τρελή έκλειψη χτυπά τον τομέα φιλίας του αστρολογικού χάρτη σας και σας εμπλέκει σε τρελό κουτσομπολιό. Οι ξαφνικές αλλαγές στην δυναμική της ομάδας των φίλων σας θα μπορούσαν να ανατρέψει την κατάσταση, έτσι όπως την γνωρίζετε. Παραμείνετε σταθεροί και μην παρασυρθείτε στο παιχνίδι της πανσελήνου. Είναι στο χέρι σας να σταθείτε πάνω από τις διαμάχες και να προσπαθήσετε να δείτε τη μεγάλη εικόνα, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της αρμονίας του κοινωνικού σας περίγυρου.


ΙΧΘΕΙΣ 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα πράγματα χτίζονται και διαλύονται στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή, Ιχθείς, οπότε μείνετε αμετακίνητοι, περιμένετε να περάσει η καταιγίδα και ετοιμαστείτε για τις αλλαγές. Είτε πρόκειται για αλλαγή εργασίας, κάποια ξαφνικά νέα στη δουλειά ή κάποια απροσδόκητη αλλά ευπρόσδεκτη αναγνώριση για όλες τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, είναι σίγουρο ότι μεγάλες στιγμές έρχονται. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να είστε σίγουροι για τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας γιατί αυτή η έκλειψη σας ευθυγραμμίζει με ένα νέο και καλύτερο μονοπάτι στη ζωή σας.

5 προβολές0 σχόλια