Ροζ Πανσέληνος Απριλίου στον Σκορπιό (26/4/2021)

Προβλέψεις Ζωδίων από την Joanna Koukou


Η πανσέληνος του Απριλίου είναι ευρέως γνωστή ως Pink Moon, παρόλο που δεν γίνεται πραγματικά ροζ όπως υποδηλώνει το όνομα της. Το όνομα προέρχεται από την αφθονία ενός μικρού ροζ λουλουδιού που συνήθως αρχίζει να εξαπλώνεται στο έδαφος στις αρχές της άνοιξης. H πανσέληνος του Απριλίου σχετίζεται με την έντονη ζωή και την έντονη ανάπτυξη της άνοιξης. Ταυτόχρονα, ο Απρίλιος είναι μια εποχή που τα ποτάμια και τα ρυάκια αρχίζουν να ξεπαγώνουν πλήρως.

Η πανσέληνος αυτή γίνεται στον Σκορπιό, ένα ιδιαίτερα παθιασμένο και έντονο ζώδιο με εκρηκτικές διαθέσεις, αρκετό συσσωρευμένο θυμό και αίσθημα εκδίκησης. Καλούμαστε όλοι μας να συγχωρέσουμε και να απελευθερώσουμε τα αρνητικά και τοξικά μας συναισθήματα και να ανοιχτούμε στις χαρές της ζωής!


ΚΡΙΟΣ


Αυτή η πανσέληνος θα είναι μαγική για σένα, φίλε Κριέ! Θα ανακαλύψεις τις κρυφές ψυχικές σου δυνάμεις! Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τον 8ο οίκο σου, δηλαδή τα λεφτά των άλλων ανθρώπων, τα λεφτά της δουλειάς σου, τα λεφτά που παίρνει το έτερον ήμισυ σου και τα λεφτά που έρχονται από την κυβέρνηση, τα δάνεια και γενικά ότι αφορά χρήματα άλλων ανθρώπων. Αυτός ο οίκος, μαζί με τον 12ο είναι οι οίκοι που σε αυτή την πανσέληνο θα έχουν μια μαγική καμπή στη ζωή τους! Χρησιμοποιώντας την δύναμη της επικοινωνίας που έχεις και την διαίσθησή σου, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και να επενδύσεις αυτά τα χρήματα που θα σου έρθουν. Σε περίπτωση που είχες λογοφέρει στο παρελθόν με κάποιον σχετικά με το πως να χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βρείτε και να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλο.


ΤΑΥΡΟΣ


Ταυράκι μου, η πανσέληνος αυτή πέφτει πάνω στον 7ο οίκο σου και συγκεκριμένα στις δουλειές και επιχειρήσεις των άλλων ανθρώπων και γενικά με τους συνεργάτες σου.

Η μαγική δύναμη του να συγχωρείς και να βάζεις νερό στο κρασί σου δίνεται σε σένα Ταύρε μου, τώρα και σε κάνει να τα ξαναβρείς με κάποιον συνεργάτη που σε στεναχώρησε ή σε πίκρανε γιατί δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Χρησιμοποίησε την διαίσθησή σου και με ένα πιο ήρεμο και μαλακό τόνο στην φωνή σου προσπάθησε να ξαναδείς τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία που πριν σου ξέφευγε. Ξέχνα το χθες και προχώρα στο αύριο μαζί με αυτόν το συνεργάτη σου. Η ζωή σου ανοίγεται!


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η επικοινωνία είναι ο βασικός σου στόχος, Δίδυμε σε αυτή την πανσέληνο που γίνεται στον 6ο σου οίκο, τον οίκο της υγείας, της υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους και αυτοί σε σένα και φυσικά στα κάθε λογής ζωάκια στην ζωή σου. Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στην ζωή σου καθώς θα προέχει για σένα να βοηθήσεις τους άλλους, να αφήσεις τις διαφωνίες που είχες στον εργασιακό τομέα, να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις με πιο δημιουργικό τρόπο στη ζωή σου και να υιοθετήσεις ένα πιο υγιεινό τρόπος ζωής!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η πανσέληνος γίνεται στον 5ο οίκο σου Καρκίνε που διακρίνεται για την προνοητικότητα, και εγώ σε βλέπω να ξεκινάς νέα χόμπι και ερωτικές σχέσεις. Έχεις την τάση να φλερτάρεις, να δίνεις μαγικές συμβουλές σε φίλους και άτομα μικρότερα από σένα, ακόμα και στα παιδιά σου, τα οποία τα παροτρύνεις να ανοίξουν τα φτερά τους και ίσως και να μετακομίσουν από το σπίτι αν βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία. Γενικά ξεσηκώνεσαι και ξεσηκώνεις και τον υπόλοιπο κόσμο Καρκίνε μου! Σίγουρα οι αποχωρισμοί δεν είναι εύκολοι αλλά με την ανεμελιά που σε διακρίνει, σίγουρα θα πεις ότι κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μια καινούρια και εσύ είσαι έτοιμος να την ανοίξεις. Και αν δεν ανοίξει, δεν πειράζει…θα ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι για να περάσεις δημιουργικά την ώρα σου.


ΛΕΩΝ


Ο 4ος οίκος στον οποίο αντιστοιχεί για σένα αυτή η πανσέληνος είναι ο οίκος της ολοκλήρωσης. Χαρακτηρίζει το πατρικό σου σπίτι αλλά και το νέο σπίτι στο οποίο ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις. Ο 4ος οίκος σχετίζεται με θέματα πνευματικά και αποκρυφιστικά και η διαίσθησή σου δυναμώνει. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με τους γονείς μας και είναι πολύ πιθανό ένας γονιός να μετακομίσει μαζί σου και να τον προσέχεις. Η νέα σελήνη του Απριλίου σου έφερε μία μικρή αναστάτωση αλλά τώρα με πιο σωστή επικοινωνία και μία ενισχυμένη διαίσθηση, θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και να ξαναβρείς τον παλιό, καλό εαυτό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η πανσέληνος του Σκορπιού είναι στον 3ο οίκο σου, αυτόν της επικοινωνίας, Παρθένε! Αυτή η πανσέληνος θα σου ταιριάξει πολύ καλά αφού είναι μια μαγική πανσέληνος για σένα. Φρόντισε η επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τις ψυχικές σου δυνάμεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Μια παλιά παρεξήγηση θα έρθει στο φως και τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν μια και καλή. Η παρεξήγηση αυτή θα έχει να κάνει με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς ή με ανθρώπους που μένουν μακριά ή σε άλλες χώρες.


ΖΥΓΟΣ


Ο 2ος οίκος σχετίζεται με τον πως βλέπεις τον εαυτό σου, πως βγάζεις χρήματα, πως αποκτάς ακίνητα και πολύτιμα αντικείμενα. Είναι μια μαγική στιγμή για σένα, Ζυγέ αυτή η πανσέληνος, αφού θα πρέπει να ισορροπήσεις την ζυγαριά σου, να σιγουρέψεις ότι έχεις σκεφθεί σωστά όλες τις γνώμες που σου δόθηκαν και έχεις πάρει δίκαιες αποφάσεις στο πως θα ξοδέψεις τα χρήματά που σου δόθηκαν. Αν υπάρχουν θέματα θυμού, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να τα λύσεις και να τα απελευθερώσεις. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν σε ωφελεί να το θυμάσαι και να κρατάς κακία. Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, ούτε στους άλλους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σκορπιέ! Είσαι πολύ τυχερός. Αυτή η πανσέληνος είναι στο ζώδιο σου και στον 1ο οίκο σου. Οι μαγικές σου κρυφές δυνάμεις αποκαλύπτονται και καλά θα κάνεις να τις ηρεμήσεις και να τις συγκρατήσεις, για το καλό όλων μας! Ο 1ος οίκος αφορά εσένα και με τις μαγικές δυνάμεις που κατέχεις αυτή την περίοδο, θα ήταν προς όφελος σου να τακτοποιήσεις ότι άσχημο υπάρχει στον χαρακτήρα σου. Σε βλέπω να γίνεσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και να επηρεάζεις τους άλλους με ένα μαγικό τρόπο. Προσπάθησε να είσαι καλός Σκορπιέ με όσους σε αδίκησαν. Τώρα είναι η στιγμή να ξεχάσεις και να συγχωρήσεις. Δώσε τόπο στην οργή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η πανσέληνος αυτή γίνεται στον 12ο οίκο σου Τοξότη και όπως είπαμε και στον Κριό, ο 8ος και ο 12ος οίκος είναι μαγικοί οίκοι. Ο 12ος οίκος ελέγχει τα μυστικά, τα κρυφά, ότι περιορίζει και τους κρυφούς εχθρούς. Σε αυτή την πανσέληνο θα μάθεις για κάτι που ήταν καλά κρυμμένο και σου προκαλούσε και τώρα βγαίνει στην επιφάνεια για να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί μια και για πάντα. Χρησιμοποίησε την υψηλή σου νόηση, απελευθέρωσέ το, συγχώρησέ το και άστο να φύγει! Όταν θα το κάνεις, θα καταλάβεις ότι τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα από πριν και εσύ πιο ανακουφισμένη που επιτέλους τα απελευθέρωσες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο 11Ος οίκος είναι ο οίκος της ελπίδας και των ονείρων, των κοινωνικών ομάδων και της εργασίας. Η πανσέληνος αυτή, Αιγόκερε, θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα από μία άλλη μαγική γωνία που προηγουμένως σου διέφευγε! Αποφασίζεις να αφήσεις πίσω ανθρώπους και ομάδες που πλέον δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου και απελευθερώνεσαι από παγιωμένες, κρυσταλλωμένες απόψεις του παρελθόντος για να δώσεις ελπίδα και ενδιαφέρον σε πιο χαρούμενες καταστάσεις της ζωής σου. Ήρθε η ώρα να αφήσεις την αυστηρή πλευρά του χαρακτήρα σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ομάδες που θα έχουν ενδιαφέρονται εντελώς διαφορετικά από αυτά στα οποία επικεντρωνόσουνα στο παρελθόν. Άστο να συμβεί, Αιγόκερε, και δεν θα χάσεις!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο 10Ος οίκος είναι ο οίκος της καριέρας σου, το πως σε βλέπουν οι άλλοι και της κοινωνικής σου θέσης. Οι επιδράσεις του οίκου θα φανούν πιο δημόσια. Είναι ώρα για ολοκλήρωση πολλών καταστάσεων και ώρα να αφήσεις ανθρώπους πίσω και να προχωρήσεις. Πολλοί Υδροχόοι θα αποφασίσουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση τώρα, και να εγκαταλείψουν τους παλιούς εργασιακούς χώρους που τους κρατούσαν δέσμιους για πάρα πολλά χρόνια. Νιώθετε τολμηροί και έτοιμοι να πάρετε ρίσκα στη ζωή σας. Άλλοι πάλι Υδροχόοι θα παραμείνετε στην εργασία σας αλλά θα σας δοθεί προαγωγή ή μετάθεση σε ανώτερη θέση, τμήμα ή και περιοχή ή άλλη χώρα!


ΙΧΘΕΙΣΤα ψαράκια σε αυτήν την πανσέληνο φλερτάρουν με τον 9ο οίκο της υψηλής εκπαίδευσης, των μακρινών ταξιδιών, των δικαστηρίων και των εκδοτικών οίκων. Η φαντασία σας θα καλπάζει και αυτή θα είναι η μαγική σας δύναμη που θα σας απογειώσει! Πολλοί από εσάς θα εκδώσετε το πρώτο σας βιβλίο. Άλλοι θα οργανώσετε ξανά τα μακρινά ταξίδια που αναγκαστήκατε να ακυρώσετε λόγω της καραντίνας και τα οποία σε έφεραν σε κατάσταση ομηρίας και συσσωρευμένης οργής. Απελευθερώστε τον θυμό σας και προετοιμαστείτε για τα ταξίδια σας! Η κόσμος σας ανοίγεται!47 προβολές0 σχόλια